Shopping Tips

Color correcting primer och vit concealer från Kat von D

2 december, 2016

Color correcting primer och vit concealer från Kat von D, amandahans, ljus concealer, hjälp mot röd hy, hjälp mot rosacea, grön primer, svart eyeliner, bästa eyelinern, concealer, skönhetsblogg amandahans skönhetsbloggare

Jag har ju helt glömt bort att visa er vad jag köpte i London! Det blev bland annat en color correcting primer och vit concealer från Kat von D. Fast det var faktiskt den fantastiska PixiJasmine, min rumskamrat, som var gullig nog att ta med sig concealern i färgen “white” från Kat von D till mig eftersom den alltid är slut på Sephora i Malmö..

Jasmine och jag var på ett kul köpcentrum som heter Westfield Mall, där vi hittade en av mina absoluta favoritaffärer Inglot. Köpte en color correcting primer i färgen “green” som neutraliserar röda toner i ansiktet samt deras AMC eyeliner gel i färg nummer “77”. Jag har deras eyeliner i turkosblå nummer “87” sedan tidigare och älskar konsistensen och hållbarheten på den. Jättelätt att arbeta med och kladdar inte, så har du svårt för eyeliner i pennform så testa denna!

På Westfield mall hittade vi även en butik som finns överallt i London, Boots! Finns massvis med roliga och billiga prylar där inne, allt från medicin till makeup till leksaker. Där hittade jag en jättebilligt concealer från märket Collection som, enligt många av bloggarna som var med på resan, ska vara grym!

Color correcting primer och vit concealer från Kat von D, amandahans, ljus concealer, hjälp mot röd hy, hjälp mot rosacea, grön primer, svart eyeliner, bästa eyelinern, concealer, skönhetsblogg amandahans skönhetsbloggare

Ovan har jag swatchat den gröna primern, Kat von D´s concealer i färgen “white” och den superbilliga concealern från Collection.

Concealern från Kat von D använder jag nästan varje dag just nu, eftersom att jag är vitare än ett spöke. Den är perfekt för att ljusa upp under mina trötta ögon!

Vilken är er favoritconcealer? Tipsa mig!

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Louise 6 december, 2016 | 19:17

  ???

  • Svara Amanda Hansson 15 december, 2016 | 00:33

   Älskar dom! Så himla grymma.

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.