Skönhet

Clarisonic Mia 2 Skincare Routine

20 januari, 2016

Jag har inte alltid varit duktig på att ta hand om min hud, men min Clarisonic Mia 2 har förändrat min skincare rutin. I flera år körde jag på vatten och tvål och hade faktiskt jättebra hud! Men för något år sedan började jag få små blemmor i huden och förstod att jag nog skulle sluta misshandeln haha… Började använda rengöringskräm, ansiktsvatten och återfuktning vilket gjorde att min hud blev ren och fin igen.

Men så var jag inne på Kicks i början på förra året och frågade om varför jag var så himla yttorr. Ni vet när det kan bli lite torrt just på ytan vilket gör att sminket ser dålig ut och återfuktningen aldrig hjälper. Då konstaterade hon att jag behövde någonting som försiktigt skrubbade huden, rengjorde på djupet och kunde ta bort döda hudceller. Jag testade krämer och peelings men beställde till slut en Clarisonic Mia 2 (länk)   Den rengör upp till 6 gånger bättre än om du använder händerna och är försiktig mot huden. Borsthuvudet snurrar inte, det vibrerar och svänger vilket jag tycker gör att det inte sliter i huden.

Du ska använda denna lilla apparaten två gånger om dagen, alltså morgon och kväll. Den är helt vattentät och kan därför användas i duschen. Laddningen sker via en kontakt som fästes på Clarisonicmaskinen med en magnet, supersmart. Den behöver laddas i 24h, ca 1 gång i månaden. Min Clarisonic är ljusrosa men de kommer i flera olika färger. Jag använder ett borsthuvud som heter Delicate Brush Head (länk)  . Det är det mest skonsamma borsthuvudet som fungerar på min annars lite känsliga hud. Viktigt att tänka på är att borsthuvudet ska bytas med jämna mellanrum, då det trots rengöring kan fastna bakterier i det.

Jag använder en rengöringskräm från Clarisonic också, men jag rekommenderar den inte! Den är dyr, väldigt vattnig och luktar så starkt. Köp hellre en annan, så länge den löddrar är den OK att använda ihop med borsten. Jag älskar denna lilla maskinen! Vad använder ni för ansiktsvård? Har ni några rutiner? Tipsa mig gärna.

Du Kanske Också Gillar

19 Kommentarer

 • Svara CASSANDRA 20 januari, 2016 | 19:09

  sv; tack du! 🙂
  Ha en fin kväll!

 • Svara Cajsa 20 januari, 2016 | 19:28

  Hört att de där möglar. :/

  sv. Då vet du nu att det är ingen idé…i alla fall inte dessa färger. 😛

  • Svara amandahans 20 januari, 2016 | 19:32

   Nej det är inte riktigt sant, de möglar definitivt inte vid rätt användning. Menar du Therese video om mögel? Hon hade använt samma borsthuvud i 1 år.. Jag tvättar min efter varje användning, byter borsthuvud enligt rekommendationerna och har aldrig fått några problem över huvud taget. 🙂

 • Svara LINNISGOOD 20 januari, 2016 | 19:28

  Grymt tips! 😀 Måste börja ta hand om min hy bättre nu. var jätteduktig med det förut, men har blivit så lat, och det märks verkligen på min hy.

  • Svara amandahans 20 januari, 2016 | 19:33

   Tack snälla 😀 Rekommenderar verkligen en Clarisonic, då är det enkelt att rengöra även fast man är lat hehe.

 • Svara marina 20 januari, 2016 | 19:59

  sv. Tack! 🙂
  Vilket bra redskap! 🙂

 • Svara Netti Starby 20 januari, 2016 | 21:23

  En sådan har jag velat testa länge! Kram

 • Svara Amanda Larsson 20 januari, 2016 | 21:51

  Åh måste testa! 😀 Vilket bra tips! Kram

 • Svara Paulina 20 januari, 2016 | 23:45

  Jag har inte riktigt en sån, utan en budget från ebay. Men tycker stråna är för hårda så det gör ont en aning.. Annars är jag väldigt duktig på att ta hand om min hy, rengör två gånger om dagen och smörjer alltid in mig 🙂

 • Svara Sofia 21 januari, 2016 | 04:37

  Har också en clarisonic, absolut älskar den! Använder olika skrubbar beroende på hur min hud är

 • Svara felicia 21 januari, 2016 | 11:19

  tack för tipset

 • Svara Elin 21 januari, 2016 | 16:11

  En sådan skulle jag gärna vilja testa! 🙂

 • Svara Vanessa andersson 21 januari, 2016 | 21:24

  HAr verkligen velat prova den 😀

 • Svara celines 21 januari, 2016 | 23:51

  jag är så sugen på en clarisonic!!

 • Svara MATILDA 23 januari, 2016 | 16:14

  har en liknande och jag älskar den! 🙂

 • Svara Victoria Nielsen 23 januari, 2016 | 19:27

  Åh den kanske man ska skaffa sig!!

 • Svara annamatildakristina 24 januari, 2016 | 09:38

  Är riktigt sugen på att skaffa en sådan, men är rädd för att min känsliga hud kommer rata denna behandling.

  • Svara amandahans 24 januari, 2016 | 13:56

   Rådgör med Kicks personal och fråga vilket borsthuvud de rekommenderar för känslig hud. Jag är också känslig i huden men tycker att Clarisonic hjälper min hud att må bättre. Men det är olika från person till person, så hör med någon som är duktig på känslig hud. 🙂

 • Svara my 24 januari, 2016 | 19:51

  Åh vad bra tips!

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.