Hudvård Skönhet Tips

Clarins set med mina favoritprodukter

1 september, 2016

Clarins set med mina favoritprodukter, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, amandahans, beautyblogg, clarins, läppglans, bästa produkterna, toning oil

I måndags började jag min praktik på Scandinavian Cosmetics i Malmö! När jag kom till mitt skrivbord var där en skål med marianne-godisar, en vit och rosa hortensia samt världens bästa lilla present. Denna necessär – ett Clarins set med mina favoritprodukter!

Jag älskar min praktikplats redan, det är så otroligt häftigt att vara på en arbetsplats med så högt tempo, hårt arbetande kvinnor och män samt grymt bra energi. Alla är så trevliga, känner på mig att denna praktikplats kommer vara en otroligt bra erfarenhet för mig under de kommande 15 veckorna. Tyvärr har jag legat sjuk i ett mörkt rum här hemma under onsdagen och torsdagen idag, på grund av migrän.. Men imorgon ska jag iväg oavsett vad!

Clarins set med mina favoritprodukter, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, amandahans, beautyblogg, clarins, läppglans, bästa produkterna, toning oil

Några av produkterna i necessären är mina long-time favoriter.  Läppglanset Instant Light Natural Lip Perfector  i färgen 01 har jag skrivit om många gånger innan (bland annat här) . Det är mjukt, återfuktande, lätt rosatonat och doftar alldeles underbart. HydraQuench cream älskar jag att använda som dagkräm, då jag är en torris som verkligen behöver fukten utan att bli oljig eller kladdig. Rengöringskrämen Gentle Foaming Cleanser är också bra, men inte min favorit på grund av jag älskar oljiga 2-stegs-rengöringar. Men den är väldigt bra!

Produkten som jag ser mest fram emot att testa är Tonic Body Treatment Oil som ska hjälpa huden bli fastare, förebygga bristningar och göra huden sammetslen. Någon som testat några av dessa produkterna?

Inlägget innehåller adlinks/affiliatelänkar, läs mer om det under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara Tilda Barkselius 1 september, 2016 | 20:29

  Nej men gud vilken söt present!

  • Svara Amanda Hansson 1 september, 2016 | 20:30

   Ja verkligen, så himla sött!

 • Svara Netti Starby 1 september, 2016 | 21:55

  Vad roligt att du har hamnat på en så bra praktikplats och så fina produkter du fick. Hoppas det blir bättre med ditt huvud! Kram

  • Svara Amanda Hansson 18 september, 2016 | 17:43

   Ja jag är så himla glad och tacksam! Tack snälla du. Kram

 • Svara sara 2 september, 2016 | 08:03

  Nice 🙂

  • Svara Amanda Hansson 9 september, 2016 | 19:15

   Tack 🙂

 • Svara Sannal 2 september, 2016 | 19:11

  Fint!!!

  • Svara Amanda Hansson 9 september, 2016 | 19:15

   Tack! 🙂

 • Svara N a t h a l i e 6 september, 2016 | 16:27

  Såå mycket grymma produkter!

  • Svara Amanda Hansson 9 september, 2016 | 19:14

   Visst är det! Är så glad!

 • Svara Rebecka 19 september, 2016 | 12:18

  ÅH vad roligt 😀 Jag älskar Clarins!

  Svar:
  Ja, men eller hur 😀 Det var himmelskt!

  Kram

  • Svara Amanda Hansson 19 september, 2016 | 19:42

   Åh vad kul att du också gillar Clarins, superfina produkter! 😀 Kram

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.