Återblick Skönhet

Återblick 2016

2 januari, 2017

2016 har verkligen varit ett händelsefyllt år. Upp och nedgångar, precis som det ska vara. Generellt har detta året hjälpt mig att bli starkare, jag har på något vis hittat mig själv i bloggvärlden. Jag vet att det är just detta jag tycker om och att det därför är det jag ska hålla på med. Min läsarskara har vuxit och jag är så innerligt tacksam för er. Ni är fantastiska på alla sätt och vis! Jag gör fler spännande samarbeten och kan skriva ännu fler intressanta inlägg för er. Nu gör vi 2017 till ett grymt år!

Följ med på min återblick 2016:

Lush Magnaminty Mask test produkter hudvård tandkrämstabletter, Återblick 2016

Jag började att blogga på Beauty Boulevard. Att byta hit var en av mina största förändringar och det visade sig vara otroligt betydande för mig. Stödet, peppen, gemenskapen, kunskapen och kärleken som finns inom Beauty Boulevard är enorm och överväldigande. Är så glad att jag fick bli portalens första bloggare.

Nominerad Årets Skönhetsprofil SocialU mässa amandahans skönhetsblogg, Återblick 2016

Blev nominerad som årets skönhetsprofil som utsågs av Social U. Att tävla mot Therese Lindgren och Annica Englund var helt sjukt. Lilla pluttiga jag mot de största i branschen. Jättekul!!

Återblick 2016, Att inte se plastikoperationer som rätt eller fel amandahans skönhetsblogg plastikoperationer bröstförstoring fillers läppar skönhetsblogg skönhetsbloggare

Skrev ett inlägg om plastikoperationer som blev ett av mina mest lästa. Ni höll med, kom med smarta tankegångar och funderingar samt visade på en enorm respekt och förståelse. Blev både stolt och glad, wow! Läs inlägget här.

Grekland amandahans Agiofili beach, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, amandahans, grekland, båt, segling, semester

Jag, min pappa och Sebastian åkte till vår båt i Grekland. Där seglade vi omkring kring Lefkas i en vecka och det var precis lika fantastiskt som vanligt. Här spenderade vi en dag, på vackra Agiofili Beach.

Bukett Scandinavian Cosmetics, praktik

Skolan började igen och således var det dags för praktik! Jag fick äran att vara på Scandinavian Cosmetics, någonting jag är otroligt tacksam för. Välkomnades av en fin Clarins-present. Vilket ställe! Högt tempo, kunniga människor, spännande arbetsplats och drömmigt. Jag trivdes som en fisk i vattnet, det är på ett sådant ställe jag vill jobba på i framtiden!

Bukett Scandinavian Cosmetics, amandahans, bilolycka, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, återblick 2016

I samma veva blev jag påkörd i vår bil på motorvägen påväg ner till praktiken i Malmö. En bilist valde att kolla ner i sin mobiltelefon istället för att kolla på vägen, vilket resulterade i att hon körde rakt in i mig. Två stora smällar fick jag och minns hur fruktansvärt det var. Tacksam för kvinnan i bilen framför mig som direkt sprang till mig och höll mig lugn. Ambulans, räddningstjänst och polis var snabbt på plats och klippte ut mig ut bilen. Blev sjukskriven och fick sluta på praktiken…

Återblick 2016, årsresume, amandahans, skönhetsblogg, skönhetsbloggare

Firade 6 år tillsammans med min favorit Sebastian. Tänk att han stått ut med mig så länge haha. Min bästa vän. Vi träffades i början av gymnasiet och lever nu tillsammans med våra två katter i en fin lägenhet.

Återblick 2016, Vad jag tycker om inslaget på SVT, svt, fillersinjektion, skönhetsbehandling, botox, fillers, juvederm, restylane, stylage, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, amandahans

Var med på SVT – Någonting jag aldrig kommer göra igen. Tur jag lär mig av mina misstag! Ett (idiotiskt) inslag och reportage som framställde mig som en blandning mellan skattefuskare och fjortis. Läs inlägget här.

Daisy Beauty London, LÓréal, amandahans, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, tillbakablick, årsresume, återblick 2016 Daisy Beauty London, LÓréal, amandahans, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, tillbakablick, årsresume, återblick 2016

Fick äran att resa med på Daisy Beauty London 2016! Ett helt gäng med skönhetsbloggare (nördar som mig själv hehe) som tillsammans med Daisy Beauty besökte London! Läs inläggen här. Var helt otroligt kul, intressant och spännande att lyssna på varumärkena som presenterade. Människorna som jag träffade är helt otroliga och stora inspirationskällor för mig. Kan fortfarande inte förstå att jag blev medbjuden.

Jag vann årets bästa recensent! amandahans beauty boulevard awards årets bästa recensent, vinnare årets bästa recensent, skönhetsblogg, amandahans, landskrona

Jag vann Beauty Boulevard awards 2016!! Med 6000 röster röstade ni fram mig till “Årets bästa recensent”. Blev överlycklig och chockad! Tack snälla ännu en gång, för att ni tyckte jag förtjänade vinsten. Nu ska jag kämpa för att bli ännu bättre under 2017.

Thailand, Khao Lak, amandahans, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, Återblick 2016

Åkte till Thailand med Sebastian och spenderade 14 dagar där. Vår andra resa till Thailand tillsammans men denna gången besökte vi ett vackert Khao Lak som vi blev förälskade i. Bodde på ett hotell som heter The Waters by Katathani, där vi hade ett hotellrum med altan i poolen. Skönt!

Återblick 2016, förlovning, amandahans, skönhetsblogg, förlovad, engaged, skönhetsbloggare, amanadhans landskrona, thailand

Återblick 2016, förlovning, amandahans, skönhetsblogg, förlovad, engaged, skönhetsbloggare, amanadhans landskrona, thailand

Han friade till mig. I slutet på vår Thailandresa, under en palm på en folktom strand i Khao Lak, frågade Sebastian om jag ville vara med honom för resten av våra liv. Jag blev chockad, överlycklig, fylld med kärlek och det var ingen tvivel om mitt svar. En vacker vitguldsring sitter nu på våra vänstra ringfingrar och jag älskar honom så mycket. Det absolut bästa som hänt.

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Svara Kicki Norman 2 januari, 2017 | 17:53

  Haha, du VET varför du blev medbjuden till London! Pga SVT-inslaget. Jag visste tillräckligt om dig för att veta att du blev väldigt orättvist behandlad om SVT. Jag tyckte du behövde en positiv upplevelse efter det och ville visa dig hur KUL och BRA det kan vara att blogga! Och så ville jag visa att även de värsta ögonblicken kan leda till något bra.
  Förutom, så klart, att du har en bra blogg och följer marknadsföringslagen.
  Kram

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:01

   Du är fantastisk hörredu! Det behövdes verkligen, jag hade världens bästa resa och är nu fylld med inspiration. Att träffa likasinnade, som också blivit dåligt behandlade någon gång eller bara känner igen sig i min upplevelse var så viktigt, för nu känner jag mig inte ensam längre. TACK för allt. Kram

 • Svara PixiJasmine 3 januari, 2017 | 11:02

  Vilket år du har haft & tack att jag fått vara med i en mini del av det! Massa kärlek roomie & gott nytt. Ser fram emot att se vad framtiden har för dig! Självklart en Grattis här också på förlovningen ❤️!

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:02

   Jag är så glad över att vi träffades, du är fantastisk!!! Och tack snälla för ditt grattis. Kram och kärlek <3

 • Svara JoJo 3 januari, 2017 | 18:39

  härligt inlägg! du verkar ha haft ett bra år! 😀 kram

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:02

   Vad glad jag blir att du gillade inlägget! Kram

 • Svara Frida Ekholm 4 januari, 2017 | 12:35

  Åh vad jag gillade detta inlägg! Kul att få se lite av ditt år i bilder.
  Hoppas du får ett lika fantastiskt 2017.

  Kram

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:03

   Åh vad glad jag blir, tack snälla! Detsamma fina du! Kram

 • Svara hedda 7 januari, 2017 | 00:31

  Åh, tycker så mycket om att läsa sånnahär inlägg 🙂 Och vilket år du haft 😀

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:03

   Vad roligt, så glad jag blir! Ja verkligen, upp och ner som det ska vara. 🙂

 • Svara Louise 10 januari, 2017 | 15:24

  Vilket härligt år du haft ?

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:04

   Verkligen, hoppas 2017 blir lika omtumlande! Gott nytt år på dig finis. Kram

 • Svara Mikaela 7 februari, 2017 | 11:32

  Vilket år du haft! Grattis till förlovningen ?

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.