Amanda testar Shopping Skönhet

Anastasia Contour Cream Kit

23 november, 2015

Anastasia Contour Cream Kit amandahans skönhetsblogg swatches test light ljus hud bästa contourkittet

Jag kunde inte hålla mig… Det fick bli ett cream contour kit från Anastasia Beverly Hills! Och jag älskar det. Har alltså redan tjuvstartat och testat.. Vill ni se en sminkning med det? Det är inte alls så svårt att applicera, färgerna är så krämiga och fina! Jag använder två olika borstar, en för den ljusa färgen och en för den mörka, sedan använder jag en Beautyblender för att blanda ihop allting. Blir så snyggt. Detta contourkit är så himla lättarbetat, det gäller bara att vara försiktig så att man inte tar för mycket produkt.. Färgerna har jättebra pigment och sitter som fastklistrade på din hud.

Anastasia Contour Cream Kit amandahans skönhetsblogg swatches test light ljus hud bästa contourkittet

Denna får absolut 5 av 5 i betyg av mig. Är inte riktigt beredd att sluta använda mitt gamla Anastasia Contour kit ännu, men krämvarianten är nog faktiskt snäppet bättre! Jag kommer nog alternera mellan cream och puder, eller använda lite pudercontour ovanpå för att få allra bäst resultat.

Ni hittar Anastasia Contour Kit här på Kicks hemsida för 695:-. Jag har färgen “light” men nu har de även kommit ut med en ljusare färg “fair”. Så när denna är slut kommer jag köpa “fair” som säkerligen passar mig som är blek ännu bättre!

Har ni testat contourkitten från Anastasia? Vilket är era favoriter?

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Linda Wessman 23 november, 2015 | 14:53

  Har du testat den andra också? den som inte är som en kräm? Skulle vilja veta vilken som är bäst enligt dig isåfall. Vet inte riktigt vilken jag ska välja. Har varit sugen länge!

  • Svara amandahans 23 november, 2015 | 17:35

   Jag har testat båda två, använder de ihop nu. Jag tycker att cream är bättre än puder, eftersom att det är roligare att arbeta med. Det är också lite lättare att verkligen skulptera ansiktet med creamkittet. Men båda två är jättebra, så det är en smaksak. 🙂

 • Svara N A T H A L I E 23 november, 2015 | 16:35

  Åh vill verkligen köpa denna, verkar såå bra! 🙂 kram

  • Svara amandahans 23 november, 2015 | 17:35

   Den är superbra! Älskar den. 🙂 Kram

 • Svara OLIVIA | 17,5 åring i medievärlden 27 november, 2015 | 00:13

  Ser riktigt nice ut. Vad kostar den?

  • Svara amandahans 28 november, 2015 | 22:11

   Hennes contourkit ligger väl runt 599:- om jag inte minns fel! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.