Amanda testar Sminkningar

Amanda testar Sweed Lashes Linda Hallberg edition

8 mars, 2016

Sweed Lashes Linda Hallberg edition test Amanda Testar

Idag testade jag ögonfransarna från Sweed Lashes som heter Linda Hallberg edition. Jag skrev om dessa i inlägget igår och jag är så glad att jag köpte dessa! Vilka roliga fransar! Det går att skapa vilken look som helst genom att blanda single, double och triplefransarna som har olika längd.

Jag använde framförallt triple och singelfransarna idag, för att skapa en naturell men spännande look. Jag applicerade några på varje öga, med hjälp av mitt favoritlim från Ardell som heter Duo Eyelash Adhesive clear. Det var jätteenkelt att fästa dessa snyggt och “osynligt”, upplevde faktiskt att det var mycket enklare än att applicera hela frans-rader.

Sweed Lashes Linda Hallberg edition sminkning test recension Amanda Testar

Jag använde lite mascara efter att jag satt på fransarna, men om jag hade varit smart och färgat mina egna fransar mörka, så hade jag nog inte behövt mascara. Mina fransar är så ljusa och blonda så jag måste ha mascara för att lösögonfransarna och mina egna ska blandas ihop.

Linda Hallberg har verkligen lyckats grymt bra med denna box med lösögonfransar. Tänk att det är de första lösögonfransarna hon någonsin skapat och så blev det en hit direkt. Jag tycker om dessa jättemycket! Ska skapa en mer dramatiskt sminkning med de längsta fransarna, alltså doublefransarna, på torsdag. Så får ni se det då också!

Jag köpte mina Sweed Lashes Linda Hallberg editionBeangerhead.se för 129:-

Du Kanske Också Gillar

14 Kommentarer

 • Svara ida - photography, style, life ♡ 8 mars, 2016 | 19:01

  Så snygg!!!!

  • Svara Amanda Hansson 8 mars, 2016 | 19:17

   Tack snälla!

 • Svara Tove Arvidsson 8 mars, 2016 | 20:42

  Dem var super fina, antar att du är rätt nöjd ? 😉

  • Svara Amanda Hansson 8 mars, 2016 | 20:54

   Haha ja jag är sååå nöjd.

 • Svara Tilda 8 mars, 2016 | 20:56

  Jättesnyggt!

  • Svara Amanda Hansson 8 mars, 2016 | 21:07

   Tack snälla!

 • Svara Louise 8 mars, 2016 | 22:31

  Såå fint!

  • Svara Amanda Hansson 8 mars, 2016 | 22:51

   Visst är dem fina! Tack så mycket!

 • Svara Amanda Westberg 9 mars, 2016 | 12:53

  Älskar hur naturliga dom ser ut 🙂

  • Svara Amanda Hansson 9 mars, 2016 | 13:04

   Visst är det snyggt! Älskar att det går att utforma dem hur man vill! 🙂

 • Svara MATILDA 10 mars, 2016 | 17:42

  grymt fina ju 🙂

  • Svara Amanda Hansson 10 mars, 2016 | 19:51

   Visst är dem! 🙂

 • Svara Shopaholic 22 maj, 2016 | 15:34

  Supersnyggt! Ser så naturligt ut! Jag köpte även dessa nu och jag som aldrig använt lösa ögonfransar lyckades med dessa!

  • Svara Amanda Hansson 30 maj, 2016 | 20:40

   Åh tack snälla! Vad kul att höra!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.