Shopping Tips

6 paletter jag vill ha

15 juli, 2016

6 paletter jag vill ha amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare Clarins N7 Chanel Makeup Revolution Milani the balm ögonskuggspalett ögonskuggor tips bästa

1. Chanel Les 4 Ombres Eye Shadow HÄR / 2. W7 In The Buff Eye Colour Palette HÄR / 3. theBalm Nude Dude Eyeshadow Palette HÄR / 4. Clarins Eye Quartet Mineral Palette HÄR / 5. Milani Fierce Foil Eyeshine HÄR / 6. Makeup Revolution Fortune Favours The Brave HÄR

Att köpa ögonskuggor är något av det bästa jag vet i shopping-väg. Det finns helt enkelt en palett för varje tillfälle! Och dessa på bilden är 6 paletter jag vill ha.

Jag brukar tänka såhär att detta ska finnas i min sminkväska: en palett som innehåller en blandning av matta och skimriga neutrala färger, som passar till alla tillfälle. En palett som innehåller lite mer spännande färger, typ som nr.3 och nr.6 på bilden ovanför, så att det finns möjlighet att skapa en look med mer färg. Och slutligen en som innehåller en kombination av färger som du själv verkligen gillar. För lika kul som det är att göra en neonfärgad utanför sin comfort-zone sminkning så är det minst lika kul att göra sminkningar i mer neutrala färger. Smink ska ju vara kul!

Jag äger ingen av paletterna ovan, så skulle gärna vilja beställa hem och testa dem allihop. Som ni ser finns det paletter i alla prisklasser, så det finns någonting för er alla.

Har ni testat någon av paletterna? Skulle vara jätteroligt att veta!

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar eller adlinks, läs mer om detta under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Svara Stina 16 juli, 2016 | 22:08

  Paletten från the balm är fantastisk ?

  • Svara Amanda Hansson 18 juli, 2016 | 20:30

   Åh vad kul att höra! Då ska jag beställa hem den 🙂

 • Svara ExklusivaMoi 18 juli, 2016 | 22:58

  Eftersom jag är en tosk för Chanel så har jag några st av märkets paletter ^^… är väldigt nöjd med alla mina samt resten av sminket fr “henne”!! Clarins såg riktigt trevligt ut också, skulle jag kunna vilja se närmare på den isf…

 • Svara Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard 22 juli, 2016 | 18:15

  Har ingen av dessa men de ser såå fina ut!! 😀 Kram

  • Svara Amanda Hansson 29 juli, 2016 | 14:55

   Visst gör de! Jag är så sugen på The Balms palett.. Kram! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.