Samarbete Skönhetsbehandlingar

200 kronor rabatt Kräm Hudvårdsstudio

22 mars, 2016
Detta inlägg är i samarbete med Kräm Hudvårdsstudio. Läs mer under Pr & Policy.

Kräm Hudvårdsstudio Malmö Terese produkter sortiment 200 kronor rabatt Kräm Hudvårdsstudio

200 kronor rabatt Kräm Hudvårdsstudio

För några veckor sedan gjorde jag en behandling i samarbete med Kräm Hudvårdsstudio i Malmö. Jag fick en diamantslipning som faktiskt gjorde underverk med min hud. Jag är väldigt känslig och noggrann med min hud, så ni kan lita på att jag endast rekommenderar sådant som jag tycker är bra.

Så här skriver Kräm Hudvårdsstudio själva om behandlingen:
“Med Diamantslipen slipar vi bort döda hudceller, reducerar fina linjer, samt förbättrar pigmenteringar, solskador och ärr. Med hjälp av ultraljud återskapas sedan aktiviteten i huden för att stimulera till ny kollagenbildning, öka blodcirkulationen, samt en ge en liten uppstramning. Behandlingen avslutas med anpassade ljusterapi.
Huden blir och känns otroligt ren efter en Diamantslipning!”

Diamantslipning filter Kräm Hudvårdsstudio Före och efter 200 kronor rabatt Kräm Hudvårdsstudio

I mitt tidigare inlägg här  kan ni läsa om hur jag upplevde behandlingen. Bilden ovan visar mitt smutsiga filter efter diamantslipningen. Häftigt va? Idag är jag mjuk och len i huden, väldigt ren och inte ett dugg torr trots att jag tidigare var väldigt torr. Jag rekommenderar verkligen denna behandlingen för alla, unga som äldre, som vill ha en bättre hud och alla fördelar som diamantslipningen ger. Har du acneärr, fina linjer, ojämnheter eller torr hud? Då är diamantslipningen fantastisk!

I samarbete med Kräm Hudvårdsstudio ger vi er nu 200 kronors rabatt på behandlingen med koden “AMANDAHANS”. Ni bokar direkt via deras hemsida här: Kräm Hudvårdsstudio

Behandlingen kostar alltså egentligen 995:- men med rabattkoden blir det 795:- 

Detta inlägg är i samarbete med Kräm Hudvårdsstudio. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Svara Gabriella 22 mars, 2016 | 21:00

  Åh såå roligt med rabatt!!

  • Svara Amanda Hansson 22 mars, 2016 | 21:17

   Visst är det? Kräm Hudvårdsstudio är så duktiga! 🙂

 • Svara Tilda 22 mars, 2016 | 21:41

  Härligt med rabatt 🙂

 • Svara - Caroline 24 mars, 2016 | 00:20

  Åh så härligt det lät!

  • Svara Amanda Hansson 24 mars, 2016 | 16:13

   Ja verkligen, jag älskar den behandlingen. Så himla skön!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.