Samarbete

15% rabatt på Injektionsbehandlingar med Fillers

21 februari, 2016
Detta inlägg är i samarbete med Ego Estetica. Läs mer under Pr & Policy.

I samarbete med Ego Estetica i Helsingborg har jag möjlighet att ge er 15 % rabatt på er första injektionsbehandling. Uppge bara ” AMANDAHANS ” när ni bokar. Detta gäller hos duktiga Lena på Ego Estetica kliniken där jag själv gör mina läppar. Du kan välja själv mellan Stylage och Juvederm, ni går igenom din hälsostatus, pratar om önskemål och sedan får du välja bedövning. Lena är otroligt duktig på detta, är så trygg i att hon är sjuksköterska samt att hon är SEYF-medlem och godkänd enligt deras tuffa regler. 

Här kan du boka direkt på Timecenter. 

Stylage 002

Jag hade med mig min fina kompis Sofia när jag fyllde mina läppar sist. Hon hade aldrig gjort något liknande tidigare men valde 1 ml Stylage M! Resultatet ser ni här ovan, fint va? Sofia var jättenervös, men fick bedövningskräm och tandläkarbedövning och klarade av behandlingen jättebra!

Stylage 001

Som ni ser så lyckades Lena fixa till mina läppar jättefint också! Är så himla nöjd. Fick ett blåmärke på överläppen men det gick bort efter två dagar. Jag har lite vitfläckiga läppar i mig själv och ett runt vitt ärr på underläppen, om ni undrar vad det är för något.

Alltså får du 15% rabatt på injektionsbehandlingar med fillers på Ego Estetica när du uppger ” AMANDAHANS ” vid bokning. Detta gäller första gången du utför behandlingen, sedan har Lena egna rabatter hon lämnar ut till VIP-kunder som är återkommande.

Detta inlägg är i samarbete med Ego Estetica. Läs mer under Pr & Policy.

 

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Svara Mirre 22 februari, 2016 | 13:38

  Oh jag skulle verkligen vilja unna mig något sådant där, man är trött sliten småbanrsmamma =D

  Tack visst är det rart =D

  • Svara Amanda Hansson 22 februari, 2016 | 18:44

   Ja det är verkligen så spännande att se vad fina Lena kan göra med fillers, hon är jätteduktig! Kram

 • Svara Julia 22 februari, 2016 | 15:38

  Så kul!
  sv: Åh tack vad glad jag blir! kram

 • Svara Linn Strömberg 22 februari, 2016 | 16:48

  Vad kul! tycker dock det ser så himla otäckt ut, haha!

  • Svara Amanda Hansson 22 februari, 2016 | 18:43

   Verkligen! Åh haha, ja det är ju lite läskigt med sprutor men absolut ingen fara.

 • Svara Tovan 22 februari, 2016 | 17:10

  Synd att man bor såå långt bort! Skulle vilja prova! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 22 februari, 2016 | 18:44

   Du får komma ner och kika på fina Helsingborg och gå på behandling hehe. 🙂

 • Svara Zara 26 februari, 2016 | 12:28

  Åh såå fint!! Vill också!:D

  • Svara Amanda Hansson 26 februari, 2016 | 16:11

   Visst blev det bra! Jag rekommenderar verkligen Lena och Ego Estetica! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.